top of page
Search
  • Writer's picturePaul Hadzewycz

Відкриття Пластового Року 2019 - Наказ

Updated: Sep 13, 2019

1. Вітаємо пластунів, пластунок та гостей на нашу першу збірку цього пластового року. Надіємося, що усі гарно літом таборували і ви готові на новий шкільний та пластовий рік.


2. Цей рік є 70 ліття Пласту в США. Крайова Пласт

ова Старшина приготовила відзначки для кожного члена Пласту та написала слідуючого листа до всіх станицях.


3. Ми також має нові відзнаки від КПС які всі пластуни в Америці мають зашити до своїх одностроїв на лівій рукві на швій. Ми їх будемо роздавати після розходу.


4. Хочемо визнати наших юнаків та юначок хто цього літа таборували на окружних таборах, вишколів, морському таборі та на таборі в Сієтл, як учасники і як виховники.


5. Просимо батьків передати або переслати посвідки таборів виховникам, щоби вони могли доповнити індекси вашим дітей.


6. До звільнення з новацтва, прошу виступити:

i. Ляля Когут

ii. Евандер Франкен

iii. Андрій Фрикман


7. Слідуючі юнаки і юначки останнього року здали вмілість Морезнавсто. Прошу виступити:

i. Одесса Говера

ii. Надя Котик

iii. Софія Котик

iv. Софія Лещишин

v. Ніна Небеш

vi. Софія Піяцца

vii. Катя Їраут

viii. Максим Траска

ix. Стефан Траска

x. Лукас Вайчекаускас

xi. Дарчик Кульчицький


8. Звільнені з юнацтва:

i. Оксана Викерс

ii. Юля Вайческаускас

iii. Ліна Мойсяк

iv. Лев Ґавдяк


9. Ми маємо новий станичний вебсайт: www.plastdc.org. Тут можна знайти станичний календар, інформації про пластові події, та реєстреційні форми для станиці. Планyємо також збирати станичні вкладки через нашого вебсайту, але це ще не готове. Щиро дякyємо старшій пластунці Соломії Небеш за її помочі із дизайну вебсайту.


10. Батьки мусять зареєструвати своїх дітей - новацтво і юнацтво - щороку - це не є тільки для нових членів, а для всіх. Це можна зробити тільки на нашому новому вебсайті - ми вже не будемо прийняти паперових формів.


11. Хочемо пригадати щоб стати старшим пластyном або сенйором не є автоматичне. Потрібно підписати формy і висилати до КПС. Ці форми можна знайти на www.plastusa.org, i ми також їх поставимо на новому станичному вебсайті, www.plastdc.org.


12. Наступного тиждня є український фестиваль церкви св. Андрія в Silver Spring, то не буде мати сходин. Перші новацькі і юнацькі сходини будуть 21-го вересня після науків рідній школі. Катя Їраут організyє пластовий стіл на фестивалі, де ми бyдемо мати гри для дітей та нагороди! Це буде чyдова нагода представити Пласту до решта Української громади. Ми незадовго будемо висилати email і просимо добровольців.


13. На Вовчій Тропі організують Вмілість Вікенд на 28-29-го вересня. Юнацтво зможе здати слідуючі вмілості: Автознавство, Легко Атлетика, Перекладництво, Стріляння з Рушниці, і Фотографія. Більше детайлів можна знайти на пластовому вебсайті та на нашомy вебсайті. Якщо з нашої станиці поїдуть якісь юнаки або юначки, то прошу дайте знати виховникам. Реченець на реєстрації є 20го вересня.


14. Також у вікенду 28-29го вересня буде Крайовий Пластовий З'їзд. Якщо хтось є зацікавлений поїхати як делегатом від нашої станиці, прошу з голоситися до станичного Андрія Демидовича.


15. Всі батьки членів Пласту є членами Ланки Батьків. Будуть скликані сходини Ланки Батьків для вибору голови та управи. Прошу голоситися в цій справі до Андреї Лебедович до слідуючого тиждня.


16. Слово станичного


СКОБ!

Дано дня 7 вересня 2019 р.

Бетезда, Мериленд


Підписали

пл. сен. Андрій Демидович, ЧМ - Станичний

ст. пл. скоб Павло Гадзевич, СМ - Писар


129 views0 comments

Recent Posts

See All

Register for Plast 2023-2024!

СКОБ! Я сподіваюся, що всі ви чудово провели літо, і багатьом із вас сподобалися табори. Вже майже час розпочинати навчальний рік, а це означає знову започаткувати Пласт у станиці! Натисніть посилання

bottom of page